Incentive reis Lapland

 1. Home
 2. /
 3. Bestemmingen
 4. /
 5. Incentive reis Lapland

Incentive reizen Lapland

Buitengewoon en onvergetelijk

Lapland is een buitengewone bestemming voor je incentive reis. Ontdek samen met je team het prachtige landschap per husky, sneeuwscooter of rendierslee. Overnacht in een knusse iglo met glazen dak en bewonder het Noorderlicht zo vanuit je bed. Een ervaring om nooit te vergeten!

Er is nog zoveel meer te doen in Lapland. Bezoek bijvoorbeeld het ijshotel en bewonder prachtige ijssculpturen óf maak zelf een eigen ijssculptuur. Bekijk hier wat je allemaal kunt beleven tijdens een personeelsreis of jubileumreis naar Lapland.

Kaart van Lapland

Praktische informatie

Dec - Mrt

Beste reistijd

- 10 graden

Gem. temperatuur

Fins, Noors, Sami

Nationale taal

5 uur

Vliegen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Mogelijke activiteiten tijdens je incentive reis naar Lapland

Wil je graag andere activiteiten tijdens je reis? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Sneeuwscootertocht

Tijd voor een adrenaline kick! Tijdens deze sneeuwscooter tocht rijd je samen met je team door de schitterende omgeving van Lapland. Voor deze expeditie krijg je dikke, warme overalls dus over de kou hoeven jullie je geen zorgen te maken. Na afloop is het mogelijk om in een iglo met glazen dak te slapen. Met een beetje geluk kun je in de avond het noorderlicht vanaf je bed bewonderen.

Husky & Rendier safari

Stap in en beleef een trektocht om nooit te vergeten. In de ochtend gaat de reis naar Finland waar een geweldige husky-safari op jou en je team staat te wachten. Onderweg geniet je van de prachtige natuur en na afloop proef je de delicatesse van Finland. In de avond gaat de reis door naar een afgelegen rendierenboerderij waar de rendieren vrij rondlopen. Hier is het mogelijk om een rendieren sleetocht te maken. 

Het Noorderlicht

Bewonder de diverse kleuren die de hemel op doen helderen tijdens een expeditie waarbij je met een gids op zoek gaat naar het Noorderlicht. Dit prachtige fenomeen wordt ook wel Aurora genoemd. In de avond voor de expeditie wordt er een fotografie les gegeven om zo de mooiste kleuren vast te kunnen leggen. Hoewel de kleuren vaak felgroen zijn kunnen ze soms ook paars of roze worden.

Winter Wonderland en Sami cultuur

Nergens in Europa is de lucht zo zuiver als in Lapland. Tijdens een wandeling hoor je de sneeuw onder je voeten kraken. De metershoge bomen die bedekt zijn met sneeuw laten het uitzicht lijken alsof het uit een sprookje komt. Wil je een kijkje nemen in de Sami-manier van leven? Wij kunnen dit voor organiseren tijdens een diner in een Sami-hut.

Ice Hotel

Een echte once-in-a-liftetime ervaring! Bezoek samen met je team het Ice Hotel & Ice Restaurant. Bewonder de prachtige ijssculpturen of maak verschillende teams en maak samen een eigen ijssculptuur. Een leuke teambuilding activiteit! Welk team zal de mooiste ijssculptuur maken?

Aurora Cabins

Verras je team en laat ze overnachten in een Aurora Cabin, een knusse iglo met glazen dak! Met een beetje geluk kunnen je medewerkers zo vanuit hun bed het Noorderlicht bewonderen. Wat een ervaring als de lucht zich doet ophelderen in prachtige kleuren en je team dat mag meemaken! Een beleving die gegarandeerd niet vergeten zal worden!

Incentive reis informatie Lapland

Inclusief:

Beste reistijd

December - Maart

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Vanaf 20 personen

Prijsindicatie

Vanaf €1750 - €1900 per persoon. De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Laat je inspireren!

Noorderlicht Lapland - Incentive reis
Lumberjack van Lapland
Kampvuur
Huisje in Lapland incentive reis
Rendier in Lapland
Sneeuwscootertocht in Lapland - personeelsreis
Sami hut in Lapland
Husky safari in Lapland

Vraag hier jouw Lapland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je personeelsreis naar het buitengewone Lapland! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk de Lapland foto’s van een van onze klanten.

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Ontdek onze andere bestemmingen