Incentive reis Jordanië

 1. Home
 2. /
 3. Bestemmingen
 4. /
 5. Incentive reis Jordanië

Incentive reizen Jordanië

Betoverend en rijke historie

Jordanië trekt al eeuwenlang bezoekers met zijn inspirerende woestijnlandschappen, magische zonsondergangen, vriendelijke en oude steden, en één van de 7 wereldwonderen. Daarnaast is het een geweldige ervaring om samen met je team te dobberen op de dode zee, de wadi rum woestijn per jeep te ontdekken en de wereldwonder Petra te bezoeken. Deze veelzijdigheid maakt Jordanië een ideale bestemming voor een incentive reis of personeelsreis!

Kaart van Jordanie

Praktische informatie Jordanië

Mrt - Mei

Beste reistijd

19 - 28 graden

Gem. temperatuur

Arabisch

Nationale taal

-1 UTC

Tijdzone

4,5 uur

Vliegen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Mogelijke activiteiten tijdens je incentive reis naar Jordanië

Wil je graag andere activiteiten tijdens je reis? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Wereldwonder Petra

Eén van de hoogtepunten van Jordanië is wereldwonder Petra! Petra, de verloren stad, is één van de oudste steden ter wereld. Deze bijzondere stad is gebouwd in rotsen en wordt omringd door de woestijn. Wandel langs de tempels, tombes en paleizen van de oude stad. Momenteel is slechts 15% van Petra ontdekt en ligt 85% nog onder de grond.

Wadi rum per jeep

Ontdek de schitterende Wadi Rum woestijn per jeep. Verken de smalle kloven, torenhoge kliffen, hellingen, natuurlijke bogen, massale zandvlaktes en grotten die de Wadi Rum woestijn rijk is. Inscripties en archeologische overblijfselen getuigen van 12.000 jaar menselijke bewoning en interactie met de natuurlijke omgeving.

Wadi rum overnachting

Nadat je de wadi rum woestijn samen met je team ontdekt hebt per jeep kan je ervoor kiezen om hier ook te gaan overnachten. Overnacht samen met je team in een tentenkamp en geniet nog even van dit prachtige woestijn. Een ervaring om nooit te vergeten.

Drijven op de dode zee

Geniet daarnaast van de geweldige ervaring van het dobberen op de dode zee. De hoge zoutconcentratie maakt het onmogelijk om te zwemmen en te zinken (!). Je kunt ook het moddermasker van de Dode Zee uitproberen, het heeft een reinigende werking!

Het leven van de Bedoeïen

Om de bedoeïen cultuur je wat meer eigen te maken, staat er een leuke teambuilding activiteit op het programma! Een aantal workshops gegeven door locals waaruit gekozen kan worden; kohl gebruiken als make-up; maak Arabische koffie; bak brood of weef tenten van geitenhaar. Alle opbrengsten gaan naar de lokale gemeenschap. 

Meer bestemmingen

BeetlesCroatie-1024x572
KROATIË

Vanaf 3 dagen

Kasteel in Schotland - incentive reis
SCHOTLAND

Vanaf 3 dagen

reindeer
LAPLAND

Vanaf 3 dagen

Luchtballonvaart
MAROKKO

Vanaf 3 dagen

Drijven op de dode zee

Geniet daarnaast van de geweldige ervaring van het dobberen op de dode zee. De hoge zoutconcentratie maakt het onmogelijk om te zwemmen en te zinken (!). Je kunt ook het moddermasker van de Dode Zee uitproberen, het heeft een reinigende werking!

Het leven van de Bedoeïen

Om de bedoeïen cultuur je wat meer eigen te maken staat er een leuke teambuilding activiteit op het programma! Een aantal workshops gegeven door locals waaruit gekozen kan worden; gebruik kohl als make-up; maak Arabische koffie; bak brood of weef tenten van geitenhaar. Alle opbrengsten gaan naar de lokale gemeenschap. 

Incentive reis informatie Jordanië

Onze reizen zijn inclusief:

Beste reistijd

Maart - Mei

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Vanaf 20 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Laat je inspireren!

Petra in Jordanië
Kruiden en specerijen
Dode zee in Jordanië
Petra in Jordanie
Jeep safari in Jordanie
Kamelen

Vraag hier jouw Jordanië reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis naar het betoverende Jordanië! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere bestemmingen