Incentive reis Engeland

 1. Home
 2. /
 3. Bestemmingen
 4. /
 5. Incentive reis Engeland

Incentive reizen naar Engeland

Rijke historie & country side

Engeland is de ideale bestemming voor een incentive reis of jubileumreis met de trein. Canterbury en omgeving is een van de mooiste plekken van Zuid-Engeland. Ontdek samen met je team het middeleeuwse Canterbury en wandel door de smalle steegjes en geplaveide straatjes. Bewonder oude stadsmuren gebouwd door de Romeinen, kastelen of fiets door de country side. Punting is ook een zeer traditionele activiteit die je in deze regio niet wilt missen. Ontdek wat je allemaal kunt doen tijdens een personeelsreis naar Engeland!

Praktische informatie Engeland

Mei - Okt

Beste reistijd

19 graden

Gem. temperatuur

Engels

Nationale taal

+1 GMT

Tijdzone

1 uur

Vliegen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Mogelijke activiteiten tijdens je Incentive reis naar Engeland

Wil je graag andere activiteiten tijdens je reis? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Canterbury

Verken het middeleeuwse Canterbury tijdens een begeleide stadswandeling. De kathedraal van Canterbury staat op de werelderfgoedlijst en wordt beschouwd als één van de mooiste ter wereld met gotische en romaanse elementen en glas-in-loodramen. Een genot om deze pelgrimsstad uit de middeleeuwen te ontdekken!

White Cliffs & Dover castle

De White cliffs of Dover en Dover Castle kunnen ook gemakkelijk worden gecombineerd met een bezoek aan Canterbury. Dover Castle is één van de meest iconische Engelse forten dat wordt gekenmerkt door een middeleeuwse interieur. Geniet daarna van het prachtige uitzicht op zee met een bezoek aan de White Cliffs!

Fietstour country side

Ontdek de country-side van het land door actieve uitjes. Wat dacht je van het ontdekken van Canterbury en omgeving op de fiets tijdens een Engeland incentive reis? Fiets de schilderachtige routes van Canterbury en de kust, een adembenemende ervaring! Daarnaast kun je de omgeving ook leren kennen door te kiezen voor een Segway-tour.

Leeds Castle

Een bezoek aan Leeds Castle is ook zeker de moeite waard. Ontdek de waterburcht van Engeland. Leeds Castle is ‘s werelds meest romantische kasteel en één van de bekendste in Groot-Brittannië. Een plek met meer dan 1000 jaar geschiedenis, de thuisbasis van verschillende middeleeuwse koninginnen.

Golfen

Engeland beschikt over de beste golfbanen ter wereld en dit maakt het mogelijk om gedurende een incentive reis je golf skills te verbeteren. Zo heeft Canterbury tal van golfbanen om een golfballetje te slaan.

Punting

Eén van de leukste en populairste manieren om het centrum van Canterbury te aanschouwen, is door middel van het varen met een open bootje door de kanalen van Canterbury. Een zeer traditionele Engelse ervaring!

Meer bestemmingen

BeetlesCroatie-1024x572
KROATIË

Vanaf 3 dagen

Kasteel in Schotland - incentive reis
SCHOTLAND

Vanaf 3 dagen

reindeer
LAPLAND

Vanaf 3 dagen

m7
MALTA

Vanaf 3 dagen

Leeds Castle

Een bezoek aan Leeds Castle is ook zeker de moeite waard. Ontdek de waterburcht van Engeland. Leeds Castle is ‘s werelds meest romantische kasteel en één van de bekendste in Groot-Brittannië. Een plek met meer dan 1000 jaar geschiedenis. 

Golfen

Engeland beschikt over de beste golfbanen ter wereld en dit maakt het mogelijk om gedurende een incentive reis je golf skills te verbeteren. Zo heeft Canterbury tal van golfbanen om een golfballetje te slaan.

Punting

Eén van de leukste en populairste manieren om het centrum van Canterbury te aanschouwen, is door middel van het varen met een open bootje door de kanalen van Canterbury. Een zeer traditionele Engelse ervaring!

Incentive reis informatie Engeland

Onze reizen zijn inclusief:

Beste reistijd

Mei - Oktober

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Vanaf 20 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Laat je inspireren!

ali-kiresci-XGQ_vWUIZs4-unsplash
Cliff-dover
Golf Engeland
bogdan-todoran-vC4OEsRVwzs-unsplash (1)
inja-pavlic-4B_Ji9YR3Lg-unsplash-kopie-1024x812
Leeds Castle

Vraag hier jouw Engeland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je personeelsreis naar Middeleeuws Engeland! 

  Wat zeggen onze klanten

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere bestemmingen