INCENTIVE REIS ECUADOR & GALAPAGOS

Ecuador & Galapagos incentive reizen

Highlights Ecuador & Galapagos Incentive reis:  Koloniale steden    Galapagos wildlife    Evenaar    Natural spa’s 

Ecuador & Galapagos incentive reizen

Ecuador is een relatief klein maar zeer veelzijdig land, waarin je van het ene in het andere hoogtepunt zult belanden. Het is een van de beste landen om de Amazone te bezoeken, met een zeer hoge concentratie aan wildlife. Daarnaast beschikt Ecuador over imposante kratermeren, vulkanen en indianenmarkten, de Andes, mooie stranden en de Galapagos! De laan der vulkanen leidt je van noord naar zuid tijdens het reizen door Ecuador en vormt een natuurlijke scheiding tussen het nevelwoud en de Amazone. Het nevelwoud heeft een enorme diversiteit aan vogelsoorten en hierdoor is Ecuador een van ’s werelds beste vogelspot plekken.

Koloniale steden

Je kunt je tijdens een Ecuador Incentive reis vergapen aan koloniale steden als Quito, de best intact gebleven koloniale stad van Zuid-Amerika. Wil je letterlijk op de evenaar lopen en verrast worden door wat daar allemaal gebeurt? Breng dan een bezoekje aan ‘mitad del mundo’. Begin je incentive reis met deze unieke ervaring en maak een begeleide stadswandeling door het imposante Quito!

Galapagos eilanden


Je kunt je Incentive reis verrijken met het unieke stukje aarde dat te vinden is op Galapagos eilanden. De legendarische Galapagos-eilanden zijn een absolute highlight van een Ecuador rondreis en zijn toegankelijk via vluchten vanuit Quito.

De eilandengroep waar de evolutietheorie van Darwin is ontstaan, staat bekend om haar pure en unieke dierenleven. Je kunt er snorkelen met zeeleeuwen, schildpadden en manta rays en schitterende meerdaagse cruises. Wij werken met de beste wildlife gidsen die je alles over de flora en fauna kunnen vertellen. Je ontkomt er niet aan oog in oog te staan met leguanen en gigantische landschildpadden tijdens een Ecuador en Galapagos incentive reis. Van dichterbij kun je wildlife niet observeren; een once in a lifetime experience. All-inclusive cruises zijn er vanaf 4 dagen. Ideaal voor een korte incentive trip. Neem contact met ons op om voor de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten

Bewonder de  Chimborazo vulkanen en Cotopaxi, met spectaculaire landschappen en glinsterende kratermeren, lamas, wilde paarden en vicunas. De schoonheid van het Quilatoa kratermeer zal je ook versteld doen staan. Haal je hart op als cultuurliefhebber in de koloniale straatjes van Cuenca of proef de lekkerste chocolade bij een van de cacaoplantages. Daarnaast biedt Ecuador een tropische kustlijn met mooie stranden en mogelijkheden voor walvisspotten tijdens je incentive reis.

Praktische informatie

  • Ecuador en de Galapagos zijn het het hele jaar door goed te bereizen voor een incentive reis.
  • Het klimaat varieert van hooggebergteklimaat tot tropisch
  • In Ecuador liggen verschillende steden boven de 2500 meter. In de samenstelling van onze reizen letten wij goed op een geleidelijk verloop van de hoogteverschillen.
  • Je betaalt met de Amerikaanse dollar en de meest gesproken taal is Spaans
Ter inspiratie een voorbeeldreis, geheel aan te passen naar je wensen
IMG_7475-1024x768

Dag 1 - Quito

 

Welkom in Quito.

Bij aankomst in Quito (2800m) privé transfer naar het hotel in het oude koloniale centrum.

Dag 2 - Quito

Na het ontbijt rijden we met een gids naar het evenaarsmonument ‘mitad del mundo’ waar we het midden van de wereld zullen bezoeken. Op deze plek kun je enkele evenwichtstestjes doen, letterlijk op de evenaar staan en spelen met de zwaartekracht in het interactieve Intinan museum.

’s Middags staat er een privé stadstour naar het oude stadsdeel van Quito op het programma, waar je de fraaie koloniale architectuur kunt bekijken. Zoals je zult zien staat Quito staat niet voor niets bekend als Zuid-Amerika’s best in tact gebleven koloniale stad. Geniet ook van de lekkere culinaire versnaperingen en het levendige straatbeeld.

Dag 3 - Galapagos

Transfer naar de luchthaven voor een ongeveer 2 uur durende vlucht naar de Galapagos eilanden, voor een all-inclusive 4-daagse cruise. We vliegen naar Baltra; een klein eilandje dat ten noorden van Santa Cruz ligt. Op de route naar de haven van Ayora waar we aan boord gaan van het schip, kun je een kolonie wilde reuzenschildpadden tegenkomen, vliegen de pelikanen in het rond en verwelkomen zeeleeuwen je op de pier. Vanaf de pier geniet je ook van een schouwspel aan scholen goudroggen, speelse zeehonden en haaien.

Je verkent verschillende eilanden die je een verbluffende wild-life close-up geven, afhankelijk van welke cruise je kiest. Je meert aan in mooie baaien en geniet van de vulkanische evolutie van de eilanden, de plek waar Darwin zijn evolutietheorie begon.

34180094333_219b71c76a_o-1024x575
Corales-gallery-12-1024x729

Dag 4-6 - Galapagos

Onder begeleiding van een professionele gids ga je tijdens de cruise meerdere keren per dag aan wal voor wildlife observaties en leer je op deze manier veel over de unieke flora van de Galapagos. Je wordt op de witte stranden verwelkomd door eigenzinnige leguanen, blauwvoetgenten, flamingo’s, pelikanen en zeeleeuwen. In de reuzencactuswouden verschuilen reuzenschildpadden zich en het is een waanzinnige ervaring om met een van deze kanjers oog in oog te staan.

Dag 4-6 - Galapagos

De onderwaterwereld van de Galapagos is niet minder adembenemend. Er zijn meerdere stops waarbij je kunt zwemmen in de Stille Oceaan en kunt snorkelen tussen leguanen, schildpadden, pinguïns, zeeleeuwen, white tip haaien en scholen roggen en andere vissen. Een onvergetelijke ervaring!

IMG_8836-1024x768

Dag 6 - Galapagos

Deze laatste dag van de Galapagos trip varen we terug naar de haven en de gids brengt ons naar de luchthaven van Baltra voor de terugvlucht. Transfer naar het hotel.
Einde van een onvergetelijke Galapagos ervaring!

IMG_8440

Programmadetails aanvragen?

Vraag hier jouw Ecuador reisvoorstel op maat aan!

Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis naar het bijzondere Ecuador! Het reisvoorstel bevat het dagprogramma en een gedetailleerde omschrijving van de reis. Ook is de prijs per persoon gedefinieerd.