Incentive reis Dublin

 1. Home
 2. /
 3. Bestemmingen
 4. /
 5. Incentive reis Dublin

Incentive reis naar Dublin

Pubs, Traditie en vrolijkheid

Craic! Dit betekent lol of plezier hebben in het Iers en is waar het warme gastvrij Ierland voor staat. Ervaar het zelf tijdens een incentive reis of personeelsreis naar Dublin. Omringd door bergen, gelegen aan een rivier, een fascinerende geschiedenis en een schat aan culturen. Dublin zal gegarandeerd een avontuurlijk gevoel achter laten.

Bewonder de prachtige gebouwen, geniet van levendige kunst, muziek en een overvloed aan traditionele pubs en hippe eetgelegenheden. Maak een wandeling over de oude loopbruggen van Trinity College en ontdek de spectaculaire St. Patrick’s Cathedral. Een incentive reis naar Dublin is de perfecte mix van traditie en vrolijkheid.

Map van Ierland

Praktische informatie

Mei - Sep

Beste reistijd

16 graden

Gem. temperatuur

Iers en Engels

Nationale taal

GMT +1

Tijdzone

1,5 uur

Vliegen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Mogelijke activiteiten tijdens je incentive reis naar Dublin

Wil je graag andere activiteiten tijdens je reis? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Trinity College in Dublin, Ierland

Dublin stadswandeling

Ontdek het traditionele Dublin tijdens een mooie begeleide stadswandeling, waarbij jullie een bezoek brengen aan o.a het spectaculaire St. Patrick’s Cathedral en het Trinity College. Boekliefhebber of niet, je zult je ogen uitkijken in de grootste bibliotheek van Ierland. 

The temple bar in Dublin, Ierland

The Temple Bar

Bezoek de beroemdste pub in Ierland, the Temple Bar. Deze pub bestaat al sinds 1840 en staat bekend om zijn levendige sfeer, livemuziek, het traditionele decor en een brede selectie aan Ierse whiskey’s (met wel 450 soorten). Een betere manier om de lokale cultuur te ervaren kan niet.

Cliffs of Moher in Ierland

Seaside & Cliffs

Ontdek de prachtige seaside en kliffen van Ierland. Een must tijdens je incentive reis, want zodra je daar aankomt word je omringd door de schoonheid van de natuur. De kliffen van Moher behoren tot de grootste klifkusten in Europa.

Kasteel in Dublin, Ierland

Countryside & Castles

Ierland staat bekend om zijn prachtige landschap en middeleeuwse kastelen. Er is geen tekort aan kastelen in Ierland die je kunt bezoeken.

Guinness Storehouse in Dublin, Ierland

Guinnes Storehouse

Guinness is een van de beroemdste bieren van de wereld en staat onlosmakelijk verbonden met Dublin en Ierland. Bezoek het Guinness Storehouse en leer alles over de geschiedenis en proef verschillende Guinness bieren.

Jeep safari in Dublin, Ierland

Jeep Safari

Kruip achter het stuur met een vriendelijke ervaren instructeur aan je zijde en baan je een weg over heuvelachtige paden, door de bergen en over hellingen. Een onvergetelijke Off Road ervaring.

Meer bestemmingen

Kleurrijk volkswagen kevers in Kroatië
KROATIË

Vanaf 3 dagen

Kasteel in Schotland - incentive reis
SCHOTLAND

Vanaf 3 dagen

Canterbury, Engeland - incentive reis
ENGELAND

Vanaf 3 dagen

Landschap van IJsland
IJSLAND

Vanaf 3 dagen

Incentive reis informatie Dublin

Onze reizen zijn inclusief:

Beste reistijd

Mei - September

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Vanaf 20 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Laat je inspireren!

Irish pub
The temple bar in Dublin, Ierland
Guinness Storehouse in Dublin, Ierland
Kliffen van Moher in Ierland
Ierse dans
Haven van Dublin, Ierland
Kleurrijke deurtjes in Georgian, Ierland

Vraag hier jouw Ierland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je personeelsreis naar Ierland! 

  Wat zeggen onze klanten

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere bestemmingen