INCENTIVE REIS NAAR BOLIVIA

Bolivia incentive reizen

Highlights Bolivia Incentive reis:    Off the beaten track   UYUNI zoutvlaktes    Meerdaagse Jeep safari    Vulkanen    Lake Titicaca

Bolivia incentive reizen

Bolivia is een goede keuze voor een incentive reis als je op zoek bent naar een land dat nog echt ontdekt moet worden, off the beaten track. Het is een zeer divers land dat o.a. zoutvlakten (de grootste ter wereld!), vulkanen, gebergten en regenwoud in zich combineert. Laat je tijdens je Bolivia incentive reis dan ook verrassen door de mogelijkheden. Treed in de voetsporen van Che Guevara en ontdek dit ruige, prachtige land.

La Paz

Bezoek La Paz, de hoogstgelegen hoofdstad ter wereld (3640 meter) met haar kleurrijke gebouwen, bolhoeden en laat je op de heksenmarkt betoveren door de unieke handelswaar. Het mooiste uitzicht krijg je uiteraard vanaf de kabelbaan die over de stad loopt. In deze stad zijn er ook meerdere bezienswaardigheden te bezoeken zoals de San Francisco kerk of het spectaculaire uitzichtpunt Mirador de Killi Killi. Een bezoek aan deze stad kan niet missen tijdens jouw incentive reis naar Bolivia! 

Zeilen op Lake Titicaca

Het Titicaca meer op de grens met Bolivia en Peru ligt op op 3820 meter hoogte en is daarmee het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er eilanden bezoeken, wandelen over oude Inca-paden en logeren bij de kleurrijke bevolking. Het meer leent zich ook uitstekend voor een prachtige zeiltocht. Een schitterende ervaring met je team!

UYUNI zoutvlaktes

Beleef de stilte van de zoutvlakten in Salar de Uyuni en reis per goed uitgeruste jeep door dit betoverende landschap tijdens je Incentive reis. De eindeloze, sneeuwwitte, zoutvlakte van Uyuni zal een onuitwisbare indruk op je maken. Laat het zout kraken onder je schoenzolen en bewonder de knalroze flamingo´s in de roze en turquoise gekleurde lagoons, die in groot contrast staan met al het wit om je heen. Je kunt ook unieke perspectieffoto’s maken op de eindeloze zoutvlaktes, een super leuke teambuilding activiteit! Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor een Bolivia incentive reis en laat ons met je meedenken.

Mogelijke activiteiten

Treed in voetsporen van de Inca’s op een van de eilanden in het lake Titicaca en eet bij de kleurrijke bevolking tijdens je Bolivia incentive reis. Of dompel jezelf onder in de pampas, een puur stukje amazone met een hoge concentratie aan flora en fauna. Bezoek Sucre, de witte stad, het pareltje onder de Zuid-Amerikaanse koloniale steden.

Praktische informatie

  • Een incentive reis naar Bolivia combineer je uitstekend met Peru en Chili.
  • Grote delen van Bolivia bevinden zich boven de 3000 meter. Bij het samenstellen van onze reizen letten wij goed op een geleidelijk verloop van de hoogteverschillen.
  • Je betaalt met de Boliviano. In Bolivia spreekt men Spaans

Ter inspiratie een voorbeeldreis, geheel aan te passen naar je wensen

IMG_5662-photo 2

Voorbeeld programma

Dag 1: Aankomst in La Paz
Dag 2: City Tour La Paz
Dag 3: Titicacameer met catamaran
Dag 4: La Paz – Uyuni. Salt Falts
Dag 5: Salt Falts Uyuni – La Paz
Dag 6: Vertrek uit La Paz

Dag 1 - Aankomst La Paz

 

Na aankomst een prive transfer van El Alto International airport naar het hotel. De rest van de dag is vrij om te acclimatiseren. Geniet van een lunch en diner in het hotel.

In het hart van de Andes ligt La Paz. De stad wordt omringd door besneeuwde bergtoppen. Het is ook het centrum van de ‘Inheemse’ indianencultuur, een Inca erfenis. Dit is duidelijk te zien aan de kleurrijke bevolking. Hier kun je morgen volop van gaan genieten!

Dag 2 - City tour en Moon valley

La Paz ligt aan de voet van de Andes, op 3632m. We laten je vandaag de stad zien, te voet maar tevens zul je gaan genieten van de mooiste uitzichten per kabelbaan! We bezoeken de straatmarkten waar je handwerk, coca bladeren, geweven kleden en hekserij items kunt zien tijdens een 4 uur durende stadstour. Shopping time! Daarna gaan we verder naar het koloniale gedeelte van de stad, waar we de San Francisco kerk, Murillo Square , het goudmuseum, en het spectaculaire uitzichtpunt ‘Mirador de Killi Killi’ zullen aandoen. Ook bekijken we een replica van de Tiwanaku tempel en bezoeken we de Maanvallei waar een berg op indrukwekkende wijze is uitgesleten door erosie. Voor een prachtig uitzicht over de stad nemen we de kabelbaan. Dit is een absolute highlight voor het complete team!

Dag 3 - Zeilen op het Titicaca meer met Catamaran

Vroege bustransfer voor een bezoek aan Copacabana. Vervolgens aan boord van catamaran om naar de geboorteplek van het Incarijk, Zon-eiland, te zeilen. Op dit legendarische eiland bekijk je de Inca tuinen, fontein en trappen. We bezoeken het Inti Wata Cultureel Complex, inclusief o.a. het Ekako Underground Museum, een handwerk centrum, een traditionele scheepswerf, de Intica lounge, en, bij het Manco Kapac uitkijkpunt, de grootste variatie aan kameelachtigen. Dit bezoek is inclusief een unieke zeilervaring op een groot traditioneel vaartuig en een panoramisch bezoek aan het Pilkokaina Inca Paleis. We lunchen aan boord op het Titicacameer. Terugreis naar La Paz einde dag.

IMG_4790-photo
Perureizen

Dag 4 - La Paz - Uyuni

Transfer naar de luchthaven voor een interne vlucht naar Uyuni waar we de zoutvlaktes in 4×4 jeeps bezoeken. De spectaculaire Altiplano van Bolivia is een van ’s werelds prachtigste natuurwonderen en ongetwijfeld het meest adembenemende fenomeen van de Andes. Uyuni’s fantastische witte zoutvlakte heeft een omvang van ongeveer 10.00km² en is daarmee de grootste ter wereld! De reis start met een bezoek een het treinkerkhof, een fascinerend en absurdistisch schouwspel in de woestijn. Hierna zullen we de grootste zoutvlakte ter wereld betreden. Hier kun je het traditionele zoutwinningsproces bekijken. Daarna bezoeken we het Incahuasi eiland, waar je kunt wandelen tussen koraalrotsformaties en gigantische cactussen. Je zult genieten van een heerlijke lunch op de zoutvlakte en er kunnen geestige perspectieffoto’s gemaakt worden, waarbij de gidsen zullen assisteren. Met een luxe cocktail in onze hand zien we de spectaculaire zonsondergang met boven onze hoofden de grootste sterrenhemel ter wereld.

Cactusisland-uyuni
IMG_6314-photo 11.09.58

Dag 5 - Uyuni Zoutvlaktes & Lagoons

Vandaag rijden we per jeep door de hooglanden, omgeven door vulkanen, zowel slapende als actief rokende. We passeren de dorpen San Cristobal en Culpina K, tot we de Alota vallei bereiken (3 uur rijden). Bezoek aan de  de prachtige meren (Cañapa, Chiarkota and Hedionda) met uitzicht op honderden flamingos. Ook hier is ruimte om van het uitzicht te genieten en voor het maken van prachtige foto’s. Lama’s en vicuñas kunnen op de plateaus gespot worden. We keren terug naar Uyuni voor een transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar La Paz waar we zullen genieten van een  afscheidsdiner. De dag erna transfer voor de internationale terugvlucht naar El Alto International Airport.

IMG_5939
2picniclunchsaltflats
2Bolivia-buffet-Salt-flats

Reisvoorstel aanvragen?

Vraag hier jouw Bolivia reisvoorstel op maat aan!

Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis naar het bijzondere Bolivia! Het reisvoorstel bevat het dagprogramma en een gedetailleerde omschrijving van de reis. Ook is de prijs per persoon gedefinieerd.