Incentive reis Bolivia

Incentive reizen Bolivia

Off the beaten track

Bolivia is een goede keuze voor een incentive reis of personeelsreis als je op zoek bent naar een land dat nog echt ontdekt moet worden. Treed in de voetsporen van Che Guevara en ontdek dit ruige, prachtige land. Bezoek samen met je team de uyuni zoutvlaktes per jeep. Dit betoverende landschap zal niet snel vergeten worden. Of bezoek de hoogstgelegen hoofdstad ter wereld La Paz, waarbij je kunt genieten van een prachtig uitzicht vanaf de kabelbaan! Het is een zeer divers land met zoutvlakten, vulkanen, gebergten en een regenwoud, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn voor een leuk programma. Laat je tijdens je Bolivia incentive reis dan ook verrassen door de mogelijkheden. 

Praktische informatie Bolivia

Mei - Okt

Beste reistijd

18 graden

Gem. temperatuur

Spaans

Nationale taal

GMT -4

Tijdzone

12 uur

Vliegen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Mogelijke activiteiten tijdens je incentive reis naar Bolivia

La Paz - incentive reis Bolivia

La Paz

Bezoek La Paz, de hoogstgelegen hoofdstad ter wereld (3640 meter) met haar kleurrijke gebouwen, bolhoeden en laat je op de heksenmarkt betoveren door de unieke handelswaar. Het mooiste uitzicht krijg je vanaf de kabelbaan die over de stad loopt. Er zijn meerdere bezienswaardigheden te bezoeken zoals de San Francisco kerk of het spectaculaire uitzichtpunt Mirador de Killi Killi. Een bezoek aan deze stad kan je niet missen.

Landschap foto Peru

Zeilen op Lake Titicaca

Het Titicaca meer op de grens met Bolivia en Peru ligt op op 3820 meter hoogte en is daarmee het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er eilanden bezoeken, wandelen over oude Inca-paden en logeren bij de kleurrijke bevolking. Het meer leent zich ook uitstekend voor een prachtige zeiltocht. Een schitterende ervaring met je team!

Salar de Uyuni in Bolivia bezoeken per jeep tijdens een incentive reis

Salar de Uyuni

Beleef de stilte van de zoutvlakten in Salar de Uyuni en reis per jeep door dit betoverende landschap. De eindeloze, sneeuwwitte, zoutvlakte van Uyuni zal een onuitwisbare indruk op je maken. Laat het zout kraken onder je schoenzolen en bewonder de knalroze flamingo´s in de roze en turquoise gekleurde lagoons. Je kunt ook unieke perspectieffoto’s maken op de eindeloze zoutvlaktes, een super leuke teambuilding activiteit! 

sucre - incentive reis Bolivia

Sucre

Sucre, de ‘witte stad’, is een koloniale universiteitsstad, die rust en luxe uitstraalt en een heerlijk klimaat heeft. De stad is uitgeroepen tot UNESCO historisch en cultureel erfgoed. Voor een schitterend uitzicht over de stad raden we je aan de zonsondergang vanaf de Mirador te bekijken. Bezoek de markt van Tarabuco op zondag, die bekend staat om zijn traditionele handgeweven kleding en handwerk. Hier kun je een handgeweven lama wollen trui kopen. 

potosi - incentive reis bolivia

Potosi

Bezoek Potosi, gelegen aan de Cerro Rico, één van de grootste zilverreserves ter wereld. Vanwege de rijk versierde kerken en imposante architectuur is Potosi evenals Sucre tot cultureel erfgoed benoemd. Maak een schitterende stadstour door het historische centrum en een tocht naar de mijnen. Een oud mijnwerker neemt je mee en vertelt alles over hun dagelijks leven. Je wordt uitgedost in mijnwerkersuitrusting. 

Meer bestemmingen

Alpaca bij Machu Picchu

PERU

Vanaf 3 dagen

Luchtballonvaart

MAROKKO

Vanaf 3 dagen

Kamelen

JORDANIË

Vanaf 3 dagen

m7

MALTA

Vanaf 3 dagen

sucre - incentive reis Bolivia

Sucre

Sucre, de ‘witte stad’, is een koloniale universiteitsstad, die rust en luxe uitstraalt en een heerlijk klimaat heeft. De stad is uitgeroepen tot UNESCO historisch en cultureel erfgoed. Voor een schitterend uitzicht over de stad raden we je aan de zonsondergang vanaf de Mirador te bekijken. Bezoek de markt van Tarabuco op zondag, die bekend staat om zijn traditionele handgeweven kleding en handwerk. Hier kun je een handgeweven lama wollen trui kopen. 

potosi - incentive reis bolivia

Potosi

Een bezoek aan Potosi is ook zeker de moeite waard, je vindt er één van de grootste zilverreserves ter wereld. Vanwege de rijk versierde kerken en imposante architectuur is Potosi evenals Sucre tot cultureel erfgoed benoemd. Maak een schitterende stadstour door het historische centrum en een tocht naar de mijnen. Een oud mijnwerker neemt je mee en vertelt alles over hun dagelijks leven. Je wordt uitgedost in mijnwerkersuitrusting. 

Laat je inspireren!

Alpaca - incentive reis Bolivia
IMG_5939
Cactus eiland - incentive reis Bolivia
Landschap foto Peru
La-Paz-3-1024x683
Bolivia incentive
potosi - Bolivia incentive

Vraag hier jouw Bolivia reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis naar het betoverende Bolivia! 

  Wat zeggen onze klanten

  “Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!”

  L'Oréal Benelux Incentive reis Noorwegen

  "Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie. Vanaf het allereerste contact tot het afscheid, was de gehele reis tot in de puntjes gepland en georganiseerd. We werden de gehele reis begeleid door een uiterst vriendelijk en behulpzaam team dat ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep. We kunnen met volle overtuiging zeggen dat onze incentive reis een groot succes was. Bedankt voor het leveren van een onvergetelijke ervaring die ons team dichter bij elkaar heeft gebracht en ons heeft geïnspireerd. We kijken al uit naar een volgende samenwerking!"

  BlueTrail Incentive reis Marokko

  "We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende zodat we goed voorbereid op reis gingen. Tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld. Onze gids begeleidde ons dagelijks naar verschillende mooie plekken en het transport hierbij was ook goed geregeld. De afwisseling tussen natuur en activiteiten was perfect en de lodge met daaromheen de dieren waren geweldig. We hebben genoten!"

  De Kleine Wolf Bedrijfsreis Zuid-Afrika

  “Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles, wat een positieve energie. We hadden een vol en avontuurlijk programma. We hebben met elkaar echt super genoten en ze hebben onze wensen heel goed aangevoeld. Al met al, alleen maar positief en we gaan sparen voor de volgende trip!”

  Deza Kozijnen Incentive reis Kroatië

  “De dames van UYUNI hebben perfect aangevoeld wat voor ons de ideale incentive reis was. Geen minuut was teveel of verkeerd. Alle activiteiten, locaties en het vervoer waren uitstekend gekozen. Dank jullie wel!”

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  "Het was mooier dan ik had durven dromen. Super georganiseerd. We hebben geweldige plekken gezien en hele leuke afwisselende activiteiten gedaan. Dank jullie wel!"

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  "De reis was tot in de puntjes geregeld. Gezellige dames die altijd klaar stonden en bereikbaar waren voor vragen. Leuk programma :). Top!"

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere bestemmingen