Bedrijfsuitje buitenland

Met het team op bedrijfsuitje naar het buitenland

Stap buiten de grenzen van de kantoormuren en waag je in een wereld van adembenemende landschappen, rijke culturen en avontuurlijke activiteiten. Onze bedrijfsuitjes in het buitenland bieden de perfecte gelegenheid om aan de dagelijkse routine te ontsnappen en de onderlinge relaties tussen werknemers te versterken. Of je nu een culturele onderdompeling in een bruisende stad of een mix tussen ontspanning en avontuur wilt, alles is mogelijk! Samen kijken we naar de geschikte bestemming en activiteiten om zo jou en je medewerkers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze top bestemmingen

Bedrijfsuitje Marokko

Stap in een levend sprookje, bezoek de kleurrijke souks, ontdek de Hoge Atlas gebergte tijdens een self-drive jeeptour met je team of doe mee aan een cultuur workshop tijdens je bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Kroatië

Kroatië is de perfecte bestemming voor een mix van avontuur, cultuur en ontspanning tijdens je bedrijfsuitje. Ontdek het eiland Hvar tijdens een beetle rally of de Pakleni eilanden tijdens een middag zeilen.

Bedrijfsuitje Barcelona

In Barcelona geniet je van een goede mix van moderne verfijning en ouderwetse charme. Ontspan op een privé catamaran, ontdek de stad per fiets, bewonder het Gaudi park en geniet van een paella lunch.

Bedrijfsuitje Sicilië

Bezoek het authentieke Sicilië tijdens je bedrijfsuitje. Hiken op de vulkaan Etna, een Godfather diner of een private village party, een vissersboottrip, genieten van culinaire hoogstandjes? Het kan allemaal in Sicilië.

Bedrijfsuitje Lapland

Een buitengewone bestemming voor je bedrijfsuitje met gegarandeerd blijvende herinneringen. Maak een avontuurlijke husky safari of sneeuwscootertocht, slaap in een iglo en spot het Noorderlicht.

Bedrijfsuitje Istanbul

Ontdek het bruisende Istanbul tijdens een privé cruise over de Bosphorus, bezoek de grootste en oudste markt ter wereld, ervaar een echte Turkse Hammam of maak een avontuurlijke jeep safari door Azië.

Incentives

Altijd een afwisselend programma

Een bedrijfsuitje moet een unieke en onvergetelijke ervaring zijn die het team dichter bij elkaar brengt. We zorgen ervoor dat onze reisprogramma’s altijd afwisselend genoeg zijn, zodat al je medewerkers plezier beleven. Of het nu gaat om avontuurlijke activiteiten, culturele excursies of heerlijke lokale gerechten. We zullen samen de geschikte programma samenstellen op basis van de wensen en behoeften van het bedrijf en de medewerkers. 

Bedrijfsuitje buitenland informatie

Al onze bedrijfsuitjes zijn inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Van 20 - 500 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Uitgevoerde bedrijfsuitjes

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Bekijk onze andere bestemmingen voor je bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje naar het buitenland organiseren?

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje!