Bedrijfsreizen

  1. Home
  2. /
  3. Bedrijfsreizen

Bijzondere bedrijfsreizen

Er zijn tal van aanleidingen om een bedrijfsreis of bedrijfsuitje in het buitenland te organiseren. Wil je jouw medewerkers belonen en bedanken voor de geleverde prestaties en heeft jouw team de nodige ontspanning wel verdiend? Of kunnen ze wel wat extra motivatie gebruiken voor het behalen van de beoogde doelstellingen? Bedank jouw medewerkers, enthousiasmeer ze, en versterk de onderlinge relaties tijdens een bedrijfsreis! Een bedrijfsreis is een unieke ervaring waar werknemers nog jarenlang over napraten en waarin ze elkaar op een hele andere manier leren kennen. Wij bieden bedrijfsreizen en bedrijfsuitjes aan in zowel binnen als buiten Europa. Ben je benieuwd wat klanten vinden van UYUNI Travels? Lees de reviews.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsreis?

  Teambuilding 

  Beloont en motiveert het team 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Stimuleert het behalen van targets 

Bedrijfsreizen naar wereldwijde bestemmingen

Met een bedrijfsreis of bedrijfsuitje ben je gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring met jouw team! Naar welke bestemming neem jij je team mee? Laat je inspireren of bekijk onze voorbeeldreizen, die geheel aan te passen zijn aan jouw wensen.

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Uitgevoerde bedrijfsreizen

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Bijlwerpen in Noorwegen - bedrijfsreizen

Onvergetelijke ervaring

Een bedrijfsreis zorgt voor avontuur, plezier en ontspanning en is een unieke teambuilding ervaring. Het effect van een bedrijfsreis of bedrijfsuitje is nog lang merkbaar, werknemers komen gemotiveerd terug wat bewezen doorwerkt in de bedrijfsresultaten en onderlinge teamspirit. 

Of je nu houdt van sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, het bruisende nachtleven ervaren of een combi daarvan, wij kunnen het waarmaken. Stimuleer de groepsdynamiek en leer elkaar op een andere wijze kennen tijdens een bedrijfsreis.

Met onze expertise organiseren wij onvergetelijke bedrijfsreizen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfsreis informatie

Inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Van 20 - 500 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Bekijk hier één van onze bedrijfsreizen!

UYUNI Travels organiseerde voor een mooi team een onvergetelijke reis naar Marokko! Zij hebben o.a. het Atlasgebergte per luchtballonvaart ontdekt, de creativiteit de vrije loop gelaten tijdens een Marokkaanse pottery class, een 4×4 self-drive door de woestijn en overnacht in een woestijnkamp. Ben je geïnteresseerd om deze prachtige plek zelf te ontdekken met je team? Neem contact op!

Een greep uit onze bedrijfsreis voorbeelden

Alle voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Voorbeeldreis Noorwegen

Powered by Nature! Tijdens deze bedrijfsreis naar Noorwegen ontdek je samen met je team o.a. de adembenemende natuur van Noorwegen te voet, tijdens de beroemde Bergen railway en tijdens een prachtige fjord cruise.

Voorbeeldreis Kroatië

Deze bedrijfsreis naar Kroatië is een perfecte mix van avontuur, cultuur en ontspanning. Samen met je team verkennen jullie o.a. de oude binnenstad van Split, ontdekken jullie het eiland Hvar in kleurrijke vintage kevers en genieten jullie van een heerlijke lunch op een echte ranch.

Voorbeeldreis Lapland

Een bedrijfsreis naar Lapland zorgt zeker voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze voorbeeldreis ontdekken jullie de prachtige natuur tijdens een sneeuwscootertocht en husky safari, en genieten jullie van een heerlijke diner in een Samí hut en in een Ice-restaurant.

Voorbeeldreis Marokko

Tijdens deze bedrijfsreis naar Marrakech ontdek je de Medina met gids, word je ondergedompeld in de cultuur tijdens Marokkaanse kunst- en cultuur workshops, maak je een 4x4 jeep safari door het Atlasgebergte en geniet je van een 1001 nachten gala diner en party. Laat je inspireren!

Voorbeeldreis Lissabon

Deze 3-daagse bedrijfsreis naar Lissabon is een mix van avontuur en ontspanning. Samen met je team verken je de stad tijdens een stadstour en tram rit, ontdekken jullie het prachtige dorp Sintra en genieten jullie van de tijd met elkaar tijdens een zeiltocht.

Voorbeeldreis IJsland

IJsland, het land van vuur en ijs. De perfecte bestemming voor een spectaculaire bedrijfsreis. Tijdens deze voorbeeldreis ontdekken jullie o.a. de natuurlijke hoogtepunten van IJsland, maken jullie een sneeuwscootertocht en verkennen jullie de stad Reykjavik.

Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Ontdek samen met je team de verscheidenheid aan wildlife en culturele diversiteit tijdens een bedrijfsreis naar Zuid-Afrika. In deze voorbeeldreis maken jullie o.a. een mooie big five safari, verkennen jullie Kaapstad en genieten jullie van een heerlijke wijnproeverij.

Voorbeeldreis Schotland

Tijdens deze bedrijfsreis naar Schotland ontdek je samen met je team Edinburgh tijdens een begeleide wandeling, bezoeken jullie het Edinburgh Castle, proeven jullie verschillende Schotse Whiskey's en verkennen jullie de Schotse Hooglanden tijdens een avontuurlijke jeep safari.

Bedrijfsreis laten organiseren?

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje!

    Een greep uit onze bestemmingen