NAAR ZUID-AFRIKA MET JE TEAM?

Bedrijfsreis Zuid-Afrika

Ontdek tijdens deze bedrijfsreis de verscheidenheid aan wild life en culturele diversiteit van Zuid-Afrika. We maken een Big Five safari in het Kruger Park, genieten van wijnen van wereldklasse bij een bezoek aan de wijngaarden en kunnen walvisspotten vanuit ons hotel in Hermanus. Geniet ook van het charmante koloniale Kaapstad met tafelberg en culinaire hoogstandjes! Zuid-Afrika is een perfecte bestemming voor een bedrijfsreis. De reis is geheel aan te passen naar je wensen en budget.

Programma

Dag 1: Aankomst Kaapstad
Dag 2: Kaapstad, townships & wijnproeverij
Dag 3: Safari Kruger of Private Game lodge
Dag 4: Safari Kruger of Private Game lodge
Dag 5: Vertrek

Dag 1 - Kaapstad

Welkom in Kaapstad!

Begin je bedrijfsreis in Kaapstad, bekend als de ‘moederstad’ van Zuid-Afrika. De rijke koloniale architectuur is verweven met de moderne kosmopolitische stad, met op de achtergrond de imposante Tafelberg. Geniet van Cape Street Food en proef de beste wijnen van Zuid-Afrika.

ZA2-001-63-1024x768

Dag 2 - Kaapstad, townships & wijnproeverij

Begin de dag met de Tafelberg en geniet van het geweldige uitzicht met de kabelbaan. Daarna verkennen we CapeTown, eten Cape Street Food en genieten van wijnproeverijen met de beste wijnen van Zuid-Afrika.

Optioneel: we kunnen een bezoek brengen aan een Township voor een​​ culturele ervaring met kunst, muziek en dans. Het bezoek kan te voet of per fiets, de manier waarop mensen elkaar ontmoeten in townships! Ook zullen we een sociaal verantwoord project naar bedrijfskeuze bezoeken en er actief aan deelnemen. Tevens genieten we van een gastronomische lunch, bereid door een van de meest kleurrijke chef-persoonlijkheden van Zuid-Afrika. Informeel diner aan de waterkant of diner in de Constantia Winelands (oudste wijngebied van de Kaap).

Dag 3 - Safari

Rit naar het wildreservaat Gondwana of vlucht naar het Kruger-park.

‘s Middags gaan we op een Big Game Safari. Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder een echte safari! Het dierenrijk is fascinerend en uniek. Gondwana biedt een authentieke Afrikaanse Safari-ervaring 4-5 uur vanaf Kaapstad.
Dit privé-wildlife reservaat biedt een luxe ervaring met de Big 5 (leeuw, buffel, olifant, neushoorn en luipaard). Je zult kuddes dieren observeren waaronder de eland, giraf, nijlpaard, cheetah en zebra in het majestueuze landschap met prachtige uitzichten op de bergen in alle richtingen.

ZA3-278-15-1024x768
ZA3-278-138-1024x768
ZA2-001-534-1024x768

Dag 4 - Safari

Een dag in een game lodge:

05.00 uur Vroege wake-up call.
06.00 uur Na de vroege ochtend koffie en thee, start van de ochtend gamedrive
09.00 uur Terug naar de lodge voor het ontbijt. De resterende ochtend vrij te besteden, als alternatief worden wandelingen in de bush aangeboden of een bezoek aan een lokale gemeenschap.
13.00 uur lichte lunch
16.00 uur ontmoeting voor afternoon tea
16.30 uur middag gamedrive van ongeveer 3 uur, eindigt in de lodge voor het diner.
19.30 uur Diner

ZA3-278-248-1024x768
csm_Elefanten_beim_Baden_08b42c07e3

Dag 5 - Vertrek

Ochtend Game Drive. Na het ontbijt vertrek vlucht / rit naar Cape Town International voor retourvlucht.

Einde van een geweldige bedrijfsreis in Zuid-Afrika!