NAAR SCHOTLAND MET JE TEAM?

Bedrijfsreis Schotland

Met meer dan 11.000 km kustlijn, honderden eilanden, majestueuze bergen, hooglanden en prachtige rivieren en meren, is het landschap van Schotland werkelijk adembenemend en ideaal voor een bedrijfsreis. Ga op highland safari in een 4×4 jeep, beklim bergen en steek rivieren over! Of vaar per speedboot over een van de Loch’s, geniet van een BBQ op een van de eilanden, een Schotse whisky-proeverij en sluit de dag af met traditionele Schotse Highland Games? Slechts enkele voorbeelden! Zie hieronder het voorbeeld van een bedrijfsreis naar Schotland

SCOTLAND-1

Programma

Dag 1: Aankomst in Edinburgh
Dag 2: Kasteel & Whiskey
Dag 3: Highland Safari
Dag 4: Loch Lomond & Highland games
Dag 5: Glasgow en vertrek

 

Dag 1 - Edinburgh

Je bedrijfsreis naar Schotland begint hier; verken vandaag de hoofdstad van Schotland. Of je nu op zoek bent naar levendige, bruisende pubs of charmante oude gebouwen, cultuur en geschiedenis – Edinburgh heeft het allemaal!

Reis terug in de tijd door Edinburgh Castle te bezoeken. Gelegen in het centrum van de stad biedt het niet alleen veel wetenswaardigheden, maar ook een schitterend uitzicht. In het Verenigd Koninkrijk is er geen manier om aan de koninklijke charme te ontsnappen. Verken het paleis van Holyroodhouse, het koninklijke jacht en de koninklijke geschiedenis.

Dag 2 - Kasteel & Whiskey

Begin de dag met een bezoek aan Scone Palace – de plaats waar Schotse koningen Macbeth, Robert the Bruce en Charles II werden gekroond. Er is veel te ontdekken in het paleis, maar het pand heeft nog meer te bieden: omgeven door grote tuinen en indrukwekkend bos, je hebt wat tijd om van dit mooie landschap te genieten. In de middag kun je Schotse Whisky proeven. In de distilleerderij leer je meer over de verschillende soorten whisky, bereidingsprocessen en krijg je een whisky-proeverij.

Dag 3 - Highland Safari

Zin in avontuur? Dan is vandaag jouw dag!
Maak je klaar voor een ​​4×4 jeep safari, bergen te beklimmen en rivieren over te steken. Ben je dapper genoeg achter het stuur te kruipen? Dit is een mooie kans om de Schotse natuur te ervaren en unieke dieren te spotten terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. Dit is zeker een van de hoogtepunten voor je bedrijfsreis naar Schotland!

’s Middags maken we een wandeling door het Trossach national park. Het park combineert lochs, heuvels en bossen. Het beschikt over het grootste meer van Schotland, Loch Lomond, en nog 21 andere Lochs. Er zijn tal van wandelingen te maken waar je het beste van de Schotse natuur en wild life te zien krijgt.

3

Dag 4 - Loch Lomond & Highland Games!

Loch Lomond is het grootste meer van de UK. Het meer heeft ongerepte, pittoreske eilanden, prachtig landschappen van heuvels en rivieren. Beleef een avontuurlijke dag per speedboot over het Loch, geniet van een BBQ-lunch op een van de eilanden en eindig de dag met traditionele Schotse Highland Games. Highland Games zijn een krachtig symbool van de nationale cultuur van Schotland.

We eindigen deze geweldige reis met een Schots afscheidsdiner. De mannen dragen kilts en de vrouwen sjerpas. Het diner bestaat uit beroemde Schotse gerechten, zoals Haggis met ‘tatties’ en ‘neeps’ (aardappelen en rapen) en een Cranachan-dessert. Een geweldige ervaring!

Dag 5 - Glasgow en vertrek

Glasgow is een levendige en gastvrije stad met karakter. De havenstad is beroemd om zijn Victoriaanse en art nouveau-architectuur. Verken de stad tijdens een wandeling ontdek de bekende winkelstraat, de prachtige Art Gallery Kelvingrove of het House of an Art Lover.

Einde van een geweldige bedrijfsreis in Schotland!

jeeps-1