NAAR PERU MET JE TEAM?

Bedrijfsreis Peru

Machu Picchu, de verborgen Inca stad en UNESCO werelderfgoed, ligt verscholen tussen de pieken van de Andes en het tropisch regenwoud. Dit wereldwonder staat op menig bucketlist en kan gecombineerd worden met een prachtige mountainbiketour of een wandeling door de heilige vallei, een traditionele kookworkshop in Cusco, ambachtsmarkten, of een historische wandeling door prachtig Lima. Deze bedrijfsreis naar Peru is uitstekend geschikt voor een vijfdaagse incentive trip.

Programma

Dag 1: Aankomst in Lima en city tour
Dag 2: Cusco – Peruaanse kookles
Dag 3: Heilige valley & bezoek aan lokale gemeenschap
Dag 4: Machu Picchu
Dag 5: Cusco – terugreis

Dag 1 - Aankomst in Lima

Welkom in Peru!
Het begin van je bedrijfsreis in Peru; transfer van luchthaven naar hotel.
Vandaag zul je Lima verkennen. We starten in Miraflores en San Isidro, gevolgd door het koloniale stadsgedeelte. We lopen door naar ‘Plaza de Armas, daarna bezoeken we het chocolademuseum waar we proeven van de overheerlijke Peruviaanse chocolade voordat we de smaakpapillen verder laat prikkelen tijdens een proeverij van de traditionele Peruviaanse likeur ‘Pisco’. We bezoeken ook het Larco Museum, met prachtige schatten uit het rijke Inca verleden. Daarnaast is Peru meerdere keren verkozen tot ‘s werelds beste culinaire bestemming wat ideaal is voor een etentje tijdens je bedrijfsreis. ’s Avonds dineren we in een van de beste restaurants.

Dag 2 - Cusco & Peruviaanse kookles

Vlucht naar Cusco.
We bezoeken Cusco met privé gidsen, de Imperial city dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. We bezoeken de pittoreske markt van San Pedro, de Koricancha tempel, een historisch Incapaleis en centrum van de zonnegod. Ook bezoeken we de artistieke San Blas buurt, met kunstenaars en ambachtslieden. ‘s Middags krijgen we een Peruviaanse kookworkshop op een adembenemende plek in hartje Cusco. We leren hoe typische lokale gerechten worden bereid. Daarna genieten we van een heerlijke diner in een sfeervol restaurant met prachtig uitzicht op de stad.

Dag 3 - Heilige vallei

We bezoeken vandaag de heilige vallei en starten in Pisac. Onderweg stoppen we bij Awanakancha, een plek waar traditioneel wordt geweven met natuurlijke lokale materialen. Er zijn ook lama’s, alpaca’s en vicuna’s te zien en je zult hier prachtig Peruviaans handwerk vinden. Hierna bezoeken we de markt van Pisac.

‘s Middags bezoeken we de Misminay community in de heilige vallei. We worden warm verwelkomd met lokale muziek en dans. Hier ervaren we de levensstijl van de Andes bevolking van dichtbij. We nuttigen een lokale lunch aan lange tafels, bereid door een plaatselijke chefkok die gebruik maakt van alle lekkere ingrediënten die deze prachtige vallei te bieden heeft. Waarna we van alles leren over de lokale gastronomie. Terug naar Cusco voor het diner.

Perureizen
IMG_5076-photo

Dag 4 - Machu Picchu

We bezoeken vandaag Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen en het meesterwerk van de Inca’s. De stad ligt op 2430 meter, op de rand van de Amazone en de Andes. Machu Picchu is gebouwd rond 1440 en gedurende een eeuw bewoond. Het meesterwerk is zo goed verscholen dat de Spanjaarden het nooit hebben kunnen ontdekken waardoor het prachtig intact is gebleven.
We vertrekken naar Aguas Calientes met de Vistadome trein via een adembenemende rit. De trein heeft panoramaramen zodat je optimaal kunt genieten van het spectaculaire landschap. De gidsen zullen je vervolgens door de straten, over trappen en door stegen van de oude stad leiden; een magische ervaring. Je zult meer dan genoeg tijd hebben om indrukwekkende foto’s te maken als herinnering van je bedrijfsreis hier in Peru. Einde terug naar Cusco.

Dag 5 - Cusco - Terugvlucht

Terugvlucht naar Lima en naar huis. Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis in Peru!

IMG_5224-photo-full-1024x768

Enige hotel opties

Inkaterra Hacienda Urubamba - Sacred valley Cusco

2. Inkaterra-Hacienda-Urubamba - Lobby
2.-Inktarerra-Urubamba-Superior-room-1024x576
2.-Inkaterra-Urubamba-Front-1024x683

Sonesta hotel - Cusco

hotelcuscoperu1
Perucuscohotel2
cuscohotelperu3