NAAR LAPLAND MET JE TEAM?

Incentive reis Lapland

Ervaar tijdens deze bedrijfsreis in Lapland het Noorderlicht in Noord-Noorwegen, maak een husky-safari in Fins Lapland buiten de gebaande paden. Rijd rond per sneeuwscooter, ontmoet een rendierherder aan het werk in de afgelegen heuvels, voordat je tour eindigt in een glazen iglo-verblijf. Een geweldige ervaring!

Lapland

Programma

Dag 1: Aankomst in Tromsø
Dag 2: Noorderlicht expeditie
Dag 3: Husky safari & rendier boerderij
Dag 4: Sneeuwscooter & iglo nacht
Dag 5: Vertrek

Dag 1 - Tromsø

Welkom in Lapland!

In de middag aankomst op de luchthaven van Tromsø. Transfer naar de eilanden voor overnachting. We beginnen de tour op de sfeervolle eilanden van Noord-Noorwegen, een perfecte plek voor het zien van het noorderlicht. ‘s Avonds krijg je fotografie les voor het  vastleggen van het noorderlicht.

Dag 2 - Noorderlicht

 

Na het ontbijt krijgen we een kijkje in het leven van deze afgelegen gemeenschap, we maken een begeleide wandeling door het dorp.

In de middag vertrekken we per bus naar Tromsö, met een reistijd van ongeveer 50 minuten – en schitterende rit. ‘s Avonds krijgen we een noorderlicht expeditie per luxe Arctic Truck. Hopelijk kunnen we de nieuwe fotografie vaardigheden in de praktijk brengen.

Dag 3 - Husky safari & rendier farm

 

In de ochtend vertrekken we naar Finland en maken we een husky-safari in de wildernis en hebben een heerlijke lunch. Een ervaring om nooit te vergeten!

‘s Middags ontspannen we in een traditionele Finse sauna in het appartement. ‘s Avonds bezoeken we een afgelegen rendierboerderij, waar rendieren vrij rondlopen. Diner in een Sámi-hut, geserveerd rond een vuur met gastheren gekleed in Sámi National Dress.

Dag 4 - Sneeuwscooters & Igloos

‘s Ochtends ontmoeten we een ​​lokale rendierherder die in het wild aan het werk is en door de toendra reist met een met sneeuwscooter getrokken door een slee. In de middag vertrek naar Levi. ‘s Avonds diner in een snow restaurant & overnachting in een iglo met een glazen dak naar de hemel. Volgende ochtend transfer naar luchthaven voor de terugvlucht.

Dag 5 - Vertrek

Transfer naar luchthaven voor terugvlucht.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis in Lapland!!

HOTEL OPTIES:

ICE HOTEL

IMG_8062-1024x768-1
IMG_8078-1024x768-1
IMG_8047-1024x768-1