NAAR KROATIËMET JE TEAM?

Bedrijfsreis Kroatië

Ontdek de Romeinse stad Split met zijn rijke geschiedenis! Ga per catamaran naar het pittoreske eiland Hvar en ontdek het met vintage kevers. Ook de wateractiviteiten zijn verbluffend in het kristalheldere water. Zeilen, suppen of kajakken, het kan allemaal. Proef de beste wijnen en olijven op een van de ranches en dineer in een mystieke burcht met uitzicht op zee en sluit af met een privé strandfeest. Een avontuurlijke, culturele en ontspannende bedrijfsreis reis naar Kroatië die je nooit zult vergeten!

Ter inspiratie een voorbeeldreis, geheel aan te passen naar je wensen

Kroatiekaart

Programma

 

Dag 1: Aankomst Split, city walk oude centrum

Dag 2: Ontdek Hvar eiland per vintage car, wijnproeverij en wateractiviteiten

Dag 3: BBQ lunch, Buggy ride & vertrek

 

Dag 1 - Aankomst Split, ancient city walk

Rondleiding door de oude binnenstad van Split.
Split is een historische stad en een van de oudste parels van de Middellandse Zee. Het werd gesticht in de 3e eeuw door de Romeinse keizers. Het schitterende paleis met zuilengalerij, de tempel van Jupiter, de muren en deuren en vele andere monumenten maken indruk op de reizigers van over de hele wereld. De stad is trots op de kathedraal, de oudste ter wereld. Wander door de smalle straatjes en proef de Dalmatische keuken in de vele restaurants en tavernes in het oude deel van de stad.

Daarna nemen we de Catamaran naar het eiland Hvar (1H15), waar ons een heerlijk diner met uitzicht op zee wacht.

BeetlesCroatie-1024x572

Dag 2 - Ontdek Hvar per vintage car & wateractiviteiten

 

We starten de dag met een eilandtour in vintage Kevers. De kleurrijke Volkswagen Kever werd geproduceerd van 1938 tot 2003. Auto’s worden bestuurd door de deelnemers, een geweldige ervaring tijdens je Kroatië bedrijfsreis!

Daarna lunchen we op ranch Hora, een perfecte plek om de authentieke levensstijl van het eiland te ervaren! Er staat een wijnproeverij en olijf (olie) proeverij op het programma, evenals uitleg over de productieprocessen. Daarnaast geniet je van de lokale huisgemaakte producten, een traditionele Dalmatische lunch en neem je deel aan een kookles. In de middag vrije tijd en wateractiviteiten zoals suppen, kajakken, zeilen etc. Galadiner in een privé-fort aan zee en strandfeest.

sup-1024x759
lunch5-1024x684

Dag 3 - BBQ lunch, buggy ride & vertrek

Maak deze ochtend een buggyrit over het eiland of verken de oude binnenstad van Hvar. We genieten van een heerlijke BBQ-lunch in een strandclub en hebben wat vrije tijd tijd voordat we teruggaan naar Split.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Kroatië!

RestaurantCroatie-1024x468
Croatiaparty-1024x447