NAAR JORDANIË MET JE TEAM?

Bedrijfsreis Jordanië

Ervaar tijdens een bedrijfsreis in Jordanië prachtige woestijnlandschappen per jeep, een van de 7 wereldwonderen, Petra, de bedoeïenen tradities tijdens een schitterend diner en dobber op de dode zee! Neem contact op voor een bedrijfsreis naar Jordanië om nooit te vergeten, de reis kan geheel op maat gemaakt worden naar je wensen en budget.

Jordanmap14-2

Programma

Dag 1: Aankomst Amman
Dag 2: Bedouin ervaring + Dana NP
Dag 3: Petra + Wadi Rum + Dead Sea
Dag 4: Dead Sea + vertrek

Dag 1 - Amman

Welkom in Jordanië!

Je bedrijfsreis naar Jordanië begint: op de airport ontmoeten we de gidsen voor transfer naar het hotel in de hoofdstad Amman – ongeveer 40 minuten rijden.

Dinner in Kan Zaman, een restaurant op de heuveltop van een oud Jordaans dorp en omringd door de stenenmuren van een oude nederzetting. De stal van het restaurant is omgetoverd tot een elegante eetzaal met een brede selectie aan heerlijke oosterse gerechten, verse, met zout gebakken zeevruchten en een selectie van lokaal geïnspireerde gerechten. De banketbakkers bereiden ook verleidelijke desserts.

Dag 2 - Bedoeïenen ervaring & Petra

Deze ochtend rijden we naar het Dana-reservaat voor een bedoeïenen ervaring. We maken Kohl voor make-up; Arabische koffie; bakken brood en weven tenten van geitenhaar. Alle opbrengsten gaan naar de lokale gemeenschap.

‘s Middags rijden we naar Petra: de roze stad en hoofdstad van de Nabateense Arabieren, een van de beroemdste en rijkste archeologische vindplaatsen ter wereld. Petra, het wereldwonder is werelderfgoed, en wordt van over de hele wereld bezocht. Petra is half gebouwd, half uitgehouwen in een rots en wordt omringd door bergen vol met passages en kloven.

‘s Avonds genieten we van een unieke avond onder geprivatiseerde bedoeïenententen, met een Jordaanse live band in “Little Petra”, terwijl we een heerlijk diner eten.

Dag 3 - Petra & Wadi Rum

Na een ochtendbezoek aan Petra trekken we de woestijn in!

‘s Middags ontdekken we de geheimen van de Wadi Rum-woestijn tijdens een 2-uur durende jeep tour. Weer en wind sneden de imposante, torenhoge wolkenkrabbers ook bekend als de ‘vallei van de maan’! Je ziet de Um Frouth Arch, de zeven pijlers van wijsheid, het Lawrence Arabia House, de zandduinen en Nabatean inscripties. Met 25.000 rotstekeningen en 20.000 inscripties is de woestijn van Wadi Rum echt een unieke plek op aarde. Dit was een van de redenen voor UNESCO om de woestijn op de Werelderfgoedlijst te plaatsen. Tijdens de jeep tour zul je de belangrijkste bezienswaardigheden van Wadi Rum bezoeken alsook off the-beaten-track plekken. Verder bezoek je schilderachtige canyons, rotsbogen, zandduinen en Nabatean-locaties. Einde dag rijden we naar de dode zee, voor een schitterend gala dinner aan zee. Een ervaring om nooit te vergeten!

wadirumjeeps-1024x680
P1860099-copie-1-1024x576

Dag 4 - Dode zee en vertrek

De Dode Zee is het laagste punt op aarde (400 m onder de zeespiegel) en heeft ongewoon warm en mineraalrijk water dat bezoekers sinds de oudheid heeft aangetrokken, waaronder koning Herodes en de koningin, Cleopatra.

Geniet van wat vrije tijd aan de Dode Zee en ervaar het drijven in zout water. Je kunt ook het moddermasker van de Dode Zee proberen!

Vandaag keren we terug naar het vliegveld voor de vlucht terug na een fantastische bedrijfsreis naar Jordanie!