NAAR IJSLAND MET JE TEAM?

Bedrijfsreis IJsland

Ontdek met je team of klanten de geothermische activiteiten en natuurlijke hoogtepunten van IJsland tijdens je volgende bedrijfsreis; geisers, 125 vulkanen, gletsjers en thermale warmwaterbronnen. Ontdek het spectaculaire landschap per monstertruck of sneeuwmobiel of ontspan in de blue lagoon. 95% kans om walvissen te spotten en je kunt het noorderlicht zien vanaf eind augustus. IJsland is de perfecte bestemming voor een bedrijfsreis!

Programma

Dag 1: Aankomst in Reykjavic & Blue Lagoon
Dag 2: IJslands natural highlights + Sneeuwscooter
Dag 3: Hot springs & waterfalls per monstertruck
Dag 4: Terugreis

Dag 1 - Reykjavic & Blue Lagoon

Welkom in IJsland!

Je ontmoet je lokale gids op de luchthaven van Keflavik. Vandaag bezoeken we de Blue Lagoon, een van de populairste activiteiten van IJsland en ideaal voor een bedrijfsreis. Het is een geothermisch bad in het midden van een groot lavaveld. We zullen genieten van een verfrissend bad of een duik in het aangenaam warme mineraalrijk water (36 °C-38 °C). Het warme water van de Blue Lagoon en de actieve ingrediënten zoals mineralen zouten, siliciumdioxide en blauwgroene algen helpen te ontspannen en te ontsnappen aan de stress en spanning van het dagelijks leven.

Transfer naar hotel. We zullen genieten van een dinercruise met walvissen spotten. Meer dan 95% succes bij het spotten!

jeff-sheldon-jTeQavJjBDs-unsplash

Dag 2 - Geisers, gletsjers & sneeuwscooters

‘s Ochtends genieten we van de prachtige en beroemde Golden Circle, de natuurlijke hoogtepunten van IJsland. We bezoeken het Thingvellir National Park, een park met fascinerende natuurlijke schoonheid en spectaculaire geologische activiteiten. We bezoeken de machtige waterval Gullfoss – de gouden watervallen – misschien wel de mooiste van het land. Daarna gaan we naar het actieve geothermische gebied Haukadalur, met de bekende Geysir en Strokkur geisers, en vele andere warmwaterbronnen. De Strokkur barst elke 5-7 minuten uit tot 25 meter.

Aan het einde van de dag gaan we naar de Langjökull-gletsjer waar we met snowmobiles over de eindeloze ijskappen rijden. Na de rit met de sneeuwscooters kunnen we wel wat anti-vries gebruiken – schnaps, om iedereen op te warmen.

Dag 3 - Warmwaterbronnen, watervallen per monstertruck

Vandaag ontdekken we de regio Borgarfjördur, met een rijke geschiedenis en natuurlijke fenomenen als watervallen, natuurlijke warmwaterbronnen en gletsjers. Stap aan boord van een monstertruck voor een rit naar de top van de Langjökull-gletsjer op een hoogte van ongeveer 1250 meter. Betreed de gletsjer via een lange tunnel die is gemaakt om te laten zien hoe gletsjers worden gemaakt. Onderaan de tunnel wacht de lunch, geserveerd op tafels uit het ijs gesneden. Terug naar Reykjavik laat in de middag en diner in een nabijgelegen restaurant.

jason-krieger-oXIUBR9qne4-unsplash

Dag 4 - Vertrek

Vandaag keren we terug naar het vliegveld voor de terugvlucht na een fantastische bedrijfsreis in IJsland!