ONTDEK DE GALAPAGOS MET JE TEAM?

Bedrijfsreis Ecuador Galapagos

De legendarische Galapagos-eilanden zijn een absolute highlight tijdens een bedrijfsreis in Ecuador en zijn alleen toegankelijk via rechtstreekse vluchten vanuit Guayaquil of Quito. Deze uitgestrekte archipel van vulkanische oorsprong herbergt een overvloed aan wilde dieren op het land, onder water en in de lucht. De flora en fauna is zorgvuldig beschermd in duizend jaar oude ecosystemen en de Galapagos is uiteraard de plek waar de evolutietheorie van Darwin is ontstaan. Reuzenschildpadden, blauwvoetvogels, speelse zeeleeuwen, pinguïns, flamingo’s en leguanen, je zult ze van heel dichtbij ervaren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogtepunten; ben jij klaar om in de voetsporen van Charles Darwin te treden?

All-inclusive cruises zijn al mogelijk vanaf 4 dagen. Ideaal dus voor een kortere bedrijfsreis naar Ecuador en de Galapagos eilanden! Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

IMG_7475-1024x768

Dag 1 - Quito

Welkom in Quito.

Bij aankomst in Quito (2800m) privé transfer naar hotel, gelegen in het oude koloniale centrum.

….

Dag 2 - Quito

Na het ontbijt rijden we met een gids naar het evenaarsmonument ‘mitad del mundo’ waar we het midden van de wereld zullen bezoeken. Op deze plek kun je enkele evenwichtstestjes doen, letterlijk op de evenaar staan en spelen met de zwaartekracht in het interactieve Intinan museum.

’s Middags staat er een privé stadstour naar het oude stadsdeel van Quito op het programma, waar je de fraaie koloniale architectuur kunt bekijken. Zoals je zult zien staat Quito staat niet voor niets bekend als Zuid-Amerika’s best in tact gebleven koloniale stad. Geniet ook van de lekkere culinaire versnaperingen en het levendige straatbeeld.

IMG_7587-1024x768

Dag 3 - Galapagos

Transfer naar de luchthaven voor een ongeveer 2 uur durende vlucht naar de Galapagos eilanden, voor een all-inclusive 4-daagse cruise. We vliegen naar Baltra; een klein eilandje dat ten noorden van Santa Cruz ligt. Op de route naar de haven van Ayora waar we aan boord gaan van het schip, kun je een kolonie wilde reuzenschildpadden tegenkomen, vliegen de pelikanen in het rond en verwelkomen zeeleeuwen je op de pier. Vanaf de pier geniet je ook van een schouwspel aan scholen goudroggen, speelse zeehonden en haaien.

Je verkent verschillende eilanden die je een verbluffende wild-life close-up geven, afhankelijk van welke cruise je kiest. Je meert aan in mooie baaien en geniet van de vulkanische evolutie van de eilanden, de plek waar Darwin zijn evolutietheorie begon.

34180094333_219b71c76a_o-1024x575
Corales-gallery-12-1024x729

Dag 4-6 - Galapagos

Onder begeleiding van een professionele gids ga je tijdens de cruise meerdere keren per dag aan wal voor wildlife observaties en leer je op deze manier veel over de unieke flora van de Galapagos. Je wordt op de witte stranden verwelkomd door eigenzinnige leguanen, blauwvoetgenten, flamingo’s, pelikanen en zeeleeuwen. In de reuzencactuswouden verschuilen reuzenschildpadden zich en het is een waanzinnige ervaring om met een van deze kanjers oog in oog te staan.

IMG_8567-1024x768

Dag 4-6 - Galapagos

De onderwaterwereld van de Galapagos is niet minder adembenemend. Er zijn meerdere stops waarbij je kunt zwemmen in de Stille Oceaan en kunt snorkelen tussen leguanen, schildpadden, pinguïns, zeeleeuwen, white tip haaien en scholen roggen en andere vissen. Een onvergetelijke ervaring!

45577799885_0840d165e5_o-1024x683
IMG_8836-1024x768

Dag 6 - Galapagos

Deze laatste dag van de Galapagos trip varen we terug naar de haven en de gids brengt ons naar de luchthaven van Baltra voor de terugvlucht. Transfer naar het hotel.
Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar de Galapagos en/of Ecuador!

IMG_8440