Personeelsreis op maat

  1. Home
  2. /
  3. Aanbod
  4. /
  5. Personeelsreizen

Exclusieve personeelsreizen

Een personeelsreis is een perfecte manier om het onderlinge teamgevoel te versterken op een unieke bestemming. Niet alleen de band met het personeel krijgt een boost, een personeelsreis stimuleert en motiveert het team daarnaast ook om er weer een jaar tegenaan te gaan! UYUNI Travels is gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke personeelsreizen op maat. Met oog voor detail, een wereldwijd netwerk en jarenlange ervaring stemmen wij het programma af op je wensen. Ben je benieuwd wat klanten vinden van UYUNI Travels? Lees de reviews.

Avontuur, cultuur en ontspanning kan naast het motiveren en belonen ook bijdragen aan de teambuilding, en daarmee het stimuleren van het behalen van targets in de toekomst. Het doel van jullie trip staat bij ons centraal. Een personeelsreis of personeelsuitje is speciaal op zijn eigen manier. Ontdek daarom hieronder ons aanbod en kom erachter welke bestemming het beste bij jullie bedrijf past.

  Teambuilding 

  Beloont en motiveert het team 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Stimuleert het behalen van targets 

Personeelsreizen naar unieke bestemmingen

Maak een luchtballonvaart boven de woestijnen van Marokko, ontdek Lapland per husky safari of geniet van een zeiltocht in Kroatië. Bedank je team met een personeelsreis of personeelsuitje en motiveer ze als nooit tevoren. Wij bieden bestemmingen aan zowel binnen als buiten Europa. Naar welke bestemming neem jij je team mee? Laat je inspireren of bekijk onze voorbeeldreizen, die geheel aan te passen zijn aan jouw wensen.

Heb je een vraag of wil je graag advies op maat? Laat het ons weten!

Uitgevoerde personeelsreizen

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Personeelsreis informatie

Inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Vanaf 15 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Bekijk hier één van onze projecten!

UYUNI Travels organiseerde voor de L’Oréal Group een onvergetelijke incentive reis. Ze gingen met 100 medewerkers naar Noorwegen om per fiets, trein en fjord cruise de kracht van de natuur te ontdekken. Ben je geïnteresseerd om deze prachtige plek zelf te ontdekken met je team of klanten? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze personeelsreis voorbeelden

De voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Personeelsreis organiseren?

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je personeelsreis!