Meetings op een bijzondere locatie

Vul hieronder je wensen in en we nemen contact met je op. Heb je hulp nodig bij het bepalen van je bestemming, klik dan hier.

  1. Home
  2. /
  3. Aanbod
  4. /
  5. Meetings

  Meetings op bijzondere locaties

  Een meeting op een bijzondere locatie laten plaatsvinden? Of combineer je graag een internationale zakelijke bijeenkomst met onvergetelijke activiteiten en unieke accommodaties? Wij organiseren unieke meetings op inspirerende wereldwijde bestemmingen; van een jaarlijkse kick-off meeting met het personeel, werkcongres, zakelijke bijeenkomst, een relatie- of dealer bijeenkomst tot managementoverleg, product-introductie of hei-sessie. 

  Wij combineren de meetings met onvergetelijke ervaringen ter plaatse. Wat dacht je van een meeting in Kaapstad in een 17e eeuws wijnhuis, gecombineerd met wijnproeverij en wild life safari? Of een ballonvaart voorafgaand aan een meeting in de palmoase van Marokko, gevolgd door een 4×4 jeep tour door het atlas gebergte. Een meeting in een kasteel in Schotland gevolgd door een high land safari en kamperen in the wild? Elke bestemming biedt eigenzinnige en unieke sferen waardoor jij en jouw team geprikkeld worden en er ruimte komt om nieuwe inspiratie op te doen.

  Bekijk onze unieke bestemmingen

  Een meeting op een bijzondere locatie zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke beleving. Op welke bestemming wil jij de meeting laten plaatsvinden? Laat je inspireren of bekijk onze voorbeeldreizen.

  Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

  Uitgevoerde incentives

  Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

  Incentive reis Noorwegen

               

  “Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
  Lees meer

       L’Oréal Benelux

  Incentive reis Marokko

               

  “Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
  Lees meer

       BlueTrail

  Bedrijfsreis Zuid-afrika

               

  “We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
  Lees meer

       De Kleine Wolf

  Enige bijzondere meeting-locaties ter inspiratie, geheel af te stemmen op je wensen

  Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

  Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

   Wij helpen je graag bij het organiseren van je meeting!