Jubileumreizen

  1. Home
  2. /
  3. Aanbod
  4. /
  5. Jubileumreizen

Jubileumreizen, een volledig verzorgd feestje

Staat er bij jouw bedrijf een jubileum voor de deur? En vier je dit graag op een bijzondere manier? Laat een jubileumreis organiseren!

Het vieren van een jubileum is voor veel bedrijven een mooie gelegenheid om het personeel te bedanken en op jubileumreis te gaan. Wij bieden feestelijke jubileumreizen aan op unieke bestemmingen om deze mijlpaal met elkaar te vieren. Wat dacht je van een luchtballonvaart boven de woestijnen van Marokko, een huskysafari in Lapland of kamperen in de wildernis van Schotland? Op welke bestemming wil jij dit feestje vieren? Benieuwd wat klanten vinden van UYUNI Travels? Lees de reviews.

  Bedank en motiveer het team 

  Teambuilding 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Behaalde targets vieren

Wereldwijde jubileumreis bestemmingen

Vier je bedrijfsjubileum samen met je team op een unieke bestemming. Wat dacht je van een luchtballonvaart boven de woestijnen van Marokko, een huskysafari in Lapland of kamperen in de wildernis van Schotland? Op welke bestemming wil jij dit feestje vieren? Laat je inspireren of bekijk onze voorbeeldreizen, die geheel aan te passen zijn aan jouw wensen.

Een onvergetelijke jubileumreis

Op jubileumreis is dé manier om je bedrijfsjubileum op een bijzondere manier te vieren! Want wat is nou leuker om met het hele team een andere bestemming te ontdekken en het feest te vieren op een prachtige locatie. Wanneer je je bedrijfsjubileum met een reis viert, laat je zien dat je dankbaar bent voor de prestaties van je medewerkers. Daarnaast creëer je ook nog eens blijvende herinneringen voor je team en het bedrijf!

Wij helpen je graag om je bedrijfsjubileum op een betekenisvolle en gedenkwaardige manier te vieren!

Incentive reizen op maat

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Deze teams hebben wij onder andere versterkt

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Jubileumreis informatie

Inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Van 20 - 500 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Bekijk hier één van onze projecten!

UYUNI Travels organiseerde voor de L’Oréal Group een onvergetelijke incentivereis. Ze gingen met 100 medewerkers naar Noorwegen om per fiets, trein en fjordcruise de kracht van de natuur te ontdekken. 

Een greep uit onze voorbeeldreizen

De voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Jubileumreizen op maat

Op basis van jouw wensen en behoeften ontwikkelen we een reisprogramma op maat. We nemen graag de organisatie uit handen voor je, zodat ook jij, als opdrachtgever, zorgeloos kunt genieten. Al vanaf het 1e contact bieden wij persoonlijke begeleiding en zijn wij altijd goed bereikbaar.

Hulp nodig bij het vieren van je bedrijfsjubileum?

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je jubileumreis!