Groepsreizen

Onvergetelijke ervaringen op unieke bestemmingen

Groepsreizen op maat

Vul hieronder je wensen in en we nemen contact met je op. Heb je hulp nodig bij het bepalen van je bestemming, klik dan hier.

  Groepsreizen op maat

  Wil je met een groep vriendinnen, vrienden of collega’s Noorwegen per trein, fiets of  te voet ontdekken, genieten van de zon en zeilen in Kroatië of Mallorca, een jeeptocht maken in de woestijn van Marokko of de Schotse Hooglanden? Wij organiseren de reis van A tot Z, afgestemd op jouw wensen en budget.

  Bekijk onze unieke groepsreis bestemmingen!

  Een groepsreis zorgt voor een unieke beleving en een onvergetelijke ervaring! Bekijk onze bestemmingen en laat je inspireren of bekijk onze voorbeeldreizen, die geheel aan te passen zijn aan jouw wensen.

  Waarom kiezen voor UYUNI Travels?

  Unieke bestemmingen  wereldwijd

  Reisvoorstel op maat

  Jarenlange ervaring en certified incentive specialist

  Persoonlijke begeleiding

  Dit regelen we voor jou:

    Accommodatie

    Transfer

     Gids

     Activiteiten

     Maaltijden

  Dit regelen we voor jou:

    Accommodatie        Transfer

     Gids                           Activiteiten

     Maaltijden

  Prijzen:

  Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

  Malta bedrijfsreis - voorbeeldreis

  Groepsreizen in diverse vormen

  UYUNI Travels is gespecialiseerd in groepsreizen op maat wereldwijd.  Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren en deelnemen aan groepsreizen bieden wij groepsreizen in diverse vormen aan. Ons aanbod bestaat uit: incentive reizen, bedrijfsuitjes, meetings op bijzondere locaties, stedentrips, teambuildingsreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en lustrumreizen. Wij zorgen voor a once in a lifetime experience, we zoeken de verbinding op met elkaar en de natuur, we bieden onvergetelijke ervaringen op iedere bestemming, alles volledig verzorgd met oog voor detail.

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bestemming voor je groepsreis?

  Kun je wat extra ondersteuning gebruiken bij het organiseren van je groepsreis of bij het kiezen van de juiste bestemming? Bel of mail ons en wij helpen je graag met persoonlijk advies!

  +31 (0)6 24 521 504

  We helpen je graag bij het organiseren!

  Ter inspiratie enige groepsreis voorbeelden, geheel aan te passen naar je wensen:

  Wat zeggen onze klanten?

  “Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!”

  L'Oréal Benelux Incentive reis Noorwegen

  “Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles, wat een positieve energie. We hadden een vol en avontuurlijk programma. We hebben met elkaar echt super genoten en ze hebben onze wensen heel goed aangevoeld. Al met al, alleen maar positief en we gaan sparen voor de volgende trip!”

  Deza Kozijnen Incentive reis Kroatië

  "De reis was tot in de puntjes geregeld. Gezellige dames die altijd klaar stonden en bereikbaar waren voor vragen. Leuk programma :). Top!"

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  “De dames van UYUNI hebben perfect aangevoeld wat voor ons de ideale incentive reis was. Geen minuut was teveel of verkeerd. Alle activiteiten, locaties en het vervoer waren uitstekend gekozen. Dank jullie wel!”

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  "Het was mooier dan ik had durven dromen. Super georganiseerd. We hebben geweldige plekken gezien en hele leuke afwisselende activiteiten gedaan. Dank jullie wel!"

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”