Bedrijfsreizen

  1. Home
  2. /
  3. Aanbod
  4. /
  5. Bedrijfsreizen

Bijzondere bedrijfsreizen

Er zijn tal van aanleidingen om een bedrijfsreis of bedrijfsuitje in het buitenland te organiseren. Wil je jouw medewerkers belonen en bedanken voor de geleverde prestaties en heeft jouw team de nodige ontspanning wel verdiend? Of kunnen ze wel wat extra motivatie gebruiken voor het behalen van de beoogde doelstellingen? Bedank jouw medewerkers, enthousiasmeer ze, en versterk de onderlinge relaties tijdens een bedrijfsreis! Een bedrijfsreis is een unieke ervaring waar werknemers nog jarenlang over napraten en waarin ze elkaar op een hele andere manier leren kennen. Wij bieden bedrijfsreizen en bedrijfsuitjes aan in zowel binnen als buiten Europa. Ben je benieuwd wat klanten vinden van UYUNI Travels? Lees de reviews.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsreis?

  Teambuilding 

  Beloont en motiveert het team 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Stimuleert het behalen van targets 

Bedrijfsreizen naar wereldwijde bestemmingen

Met een bedrijfsreis of bedrijfsuitje ben je gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring met jouw team! Naar welke bestemming neem jij je team mee? Laat je inspireren of bekijk onze voorbeeldreizen, die geheel aan te passen zijn aan jouw wensen.

Heb je een vraag of wil je graag advies op maat? Laat het ons weten!

Uitgevoerde bedrijfsreizen

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Onvergetelijke ervaring

Een bedrijfsreis zorgt voor avontuur, plezier en ontspanning en is een unieke teambuilding ervaring. Het effect van een bedrijfsreis of bedrijfsuitje is nog lang merkbaar, werknemers komen gemotiveerd terug wat bewezen doorwerkt in de bedrijfsresultaten en onderlinge teamspirit. 

Of je nu houdt van sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, het bruisende nachtleven ervaren of een combi daarvan, wij kunnen het waarmaken. Stimuleer de groepsdynamiek en leer elkaar op een andere wijze kennen tijdens een bedrijfsreis.

Met onze expertise organiseren wij onvergetelijke bedrijfsreizen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfsreis informatie

Inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Vanaf 15 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Bekijk hier één van onze bedrijfsreizen!

UYUNI Travels organiseerde voor de L’Oréal Group een onvergetelijke bedrijfsreis. Ze gingen met 100 medewerkers naar Noorwegen om per fiets, trein en fjordcruise de kracht van de natuur te ontdekken.

Een greep uit onze bedrijfsreis voorbeelden

Alle voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Bedrijfsreis laten organiseren?

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje!

    Een greep uit onze bestemmingen