ONS AANBOD

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Incentive reizen naar Ijsland, bedrijfsuitjes naar Kroatie, meetings op bijzondere locaties, stedentrips naar Berlijn, teambuildingsreizen in de natuur, personeelsreizen Valencia, jubileumreizen Riga en lustrumreizen naar Zuid-Amerika. Wij zoeken de verbinding op met elkaar en de natuur en bieden onvergetelijke ervaringen op iedere bestemming, volledig ontzorgd met oog voor detail.

UYUNI Travels is gespecialiseerd in groepsreizen op maat
Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren en deelnemen aan groepsreizen bieden wij groepsreizen in diverse vormen aan. 
Dit doen we voor elke bestemming en groepsgrootte afgestemd op jullie wensen en budget. Sharing the beauty of the world is onze filosofie, we geloven dat reizen een positieve impact kan hebben op zowel de reiziger als de lokale omgeving. 

Wij gaan met plezier voor je aan de slag!

Sparren met één van onze Incentive specialisten?

Plan een gratis gesprek in en wij zetten je wensen om in een reisvoorstel op maat!  Op zoek naar een onvergetelijke reiservaring voor je werknemers, klanten of partners? Beloon hen met een incentive reis.

  Bedrijfsreizen vol avontuur, cultuur en ontspanning! Wij organiseren het van A-Z.

  Versterk de onderlinge relaties en leer beter samenwerken. Work hard play hard!

  Meeting op een bijzondere locatie? Combineer het met inspirerende activiteiten, wij denken graag met je mee!

  Groepsreis organiseren? Wij ontzorgen je graag en regelen je reis van A tot Z.

  Verras je team met een onvergetelijke personeelsreis, kom dichter bij elkaar op een unieke bestemming! Wij helpen graag bij het organiseren.

  Of je nu op avontuur in Afrika wilt, een gave stedentrip in Europa of 3 landen wilt combineren in Zuid-Amerika: UYUNI Travels regelt het!

  Iets te vieren? Hoera! Vier je bedrijfsjubileum op een prachtige bestemming. Wij organiseren je jubileumreis graag op maat.

  Groepsreizen op maat

  UYUNI Travels is gespecialiseerd in groepsreizen op maat wereldwijd. 
  Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren en deelnemen aan groepsreizen bieden wij groepsreizen in diverse vormen aan. Ons aanbod bestaat uit: incentive reizen, bedrijfsuitjes, meetings op bijzondere locaties, stedentrips, teambuildingsreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en lustrumreizen. Wij zorgen voor a once in a lifetime experience, we zoeken de verbinding op met elkaar en de natuur, we bieden onvergetelijke ervaringen op iedere bestemming, alles volledig verzorgd met oog voor detail.

  Wil je met een groep Noorwegen per trein ontdekken, het hippe Berlijn bezoeken, zeilen in Kroatië of een jeeptocht maken in de woestijn van Marokko? Wij organiseren de reis van A-Z, afgestemd op jouw wensen en budget.

  We zijn wereldwijd actief en helpen je graag de perfecte bestemming te vinden. Groepen worden in hun eigen taal begeleid en we zijn 24/7 bereikbaar. Heb je interesse in een groepsreis op maat? Bel of mail ons met je vraag. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat van het reisprogramma met dagplanning, budget en praktische informatie.

  Interesse in een groepreis?

  We helpen je graag bij het organiseren!

  Waarom UYUNI Travels

  ✔ Maatwerk reizen: Bestemming, duur en activiteiten zijn volledig afgestemd op de voorkeuren van de klant.
  ✔ Ervaring: Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring
  ✔ Duurzaam ondernemen: Wij geloven dat reizen zowel voordelen kan hebben voor zowel de reiziger als de lokale omgeving. Wij stellen reizen samen die leuk zijn voor klant en lokale bevolking.
  ✔ Bestemmingen wereldwijd: We zijn wereldwijd actief, waardoor we groot kunnen denken. We helpen je graag de perfecte bestemming te vinden voor je incentive reis. Ons aanbod varieert van dichtbij tot reizen ver weg.
  ✔ Zorgvuldig gekozen partners: Het netwerk dat wij in de voorgaande jaren hebben opgebouwd bestaat uit teams van betrouwbare en ervaren experts met veel kennis van de lokale markt. Zo selecteren we de leukste restaurantjes, mooiste accommodaties en meest unieke activiteiten.

  Enige voorbeeldreizen ter inspiratie, geheel af te stemmen op je wensen

  Reviews

  “Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!” L’Oréal Benelux

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie en interessante vakantie en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie en interessante vakantie en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”